Een overzichtelijk online administratie

Wat ben ik blij met de mogelijkheid om mijn online administratie in één oogopslag te zien. Doordat ik via AdFisq een boekhoudprogramma heb laten inplannen kan ik nu zonder problemen mijn administratie inzien. Het is op deze manier zelfs mogelijk om mijn gehele boekhouding uit handen te geven.  Vooral als startende ondernemer is dit een zeer groot voordeel. Nu kan ik mij tijd die ik voorheen aan mijn boekhouding besteedde in mij eigen bedrijf inzetten. Normaal gesproken was ik zeker een paar uur bezig om alle in en uitgaven in mijn systeem te verwerken.  

Verschillende mogelijkheden mogelijk

Wanneer je hebt besloten om online je administratie te laten verzorgen door het programma van AdFisq dan moet je beslist eens op hun site kijken voor de mogelijkheden. Hier kan je lezen wat het uurtarief is, maar ook de voordelen van een bedrijfsabonnement.

Als startende ondernemer had ik weinig tijd om op tijd mijn boekhouding bij te houden. Veel zaken bleven op de plank liggen, waardoor ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag. De hulp van  AdFisq kwam voor mij dan ook als de reddende engel. Al snel was er weer structuur in mijn boekhouding en kon ik weer met een schone lei beginnen.