Geen tijd voor u eigen boekhouding

BenT

Wij zijn BenT kan u voorzien van goede boekhouding en ze kunnen uw belastingaangiften en jaarrekeningen opstellen. Maar misschien het allerbelangrijkste wat ze voor u kunnen betekenen is u voorzien van goed advies over belastingen en alles wat daarmee te maken heeft. Ze kunnen al uw vragen als ondernemende zijnde beantwoorden.

boekhouder

Wat vind ik

Ik heb nu al 2.5 jaar een samenwerking met Wij zijn BenT. In de eerste fase van mijn bedrijf kon ik mijn boekhouding zelf nog wel bijhouden alleen ben ik daar nu simpelweg te druk voor. Ik heb daarom 2.5 jaar geleden de keuze genomen om mijn boekhouding uit te besteden aan BenT. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Als ik vragen heb worden deze serieus behandeld en ze snappen dat jij niet altijd alles snapt wat te maken heeft met belastingen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik zou Wij zijn BenT zeker aanraden aan iedereen die te druk is om zelf zijn boekhouding te doen. 

Meer informatie

U kunt meer informatie over hun diensten vinden op hun website. Ook kunt u ze via de telefoon vragen stellen over van alles en nogwat. Ook kunt u ze een mailtje sturen.