Goed geholpen door de administratie in Hoofddorp

Rekenen is nooit mijn sterkste kant en zal dit ook nooit worden, daarom heb ik besloten om administratie Hoofddorp in te schakelen. Vaak zal je denken als particulier waarom je dit nodig zal hebben. Nou ik kan je vertellen dat ik nu alweer slapeloze nachten heb met het idee dat de belastingaangifte eerdaags weer ingevuld moet zijn. Voorheen heb ik dit altijd zelf gedaan, aar toen ik op een gegeven moment een klein foutje had gemaakt heb ik dit snel uit handen geven. Wat het plaatsen van een komma op de verkeerde plaats al niet kan doen. 

Goed geregeld

Sinds ik mijn administratie Hoofddorp uit handen heb geven kan ik ervan uitgaan dat ik niet meer geld uit geef dan dat er binnen komt. Want zodra de boekhouder merkt dat iets niet klopt hangt deze al meteen aan de bel. 

JopDa is een zeer professioneel bedrijf die veel voor je kan betekenen wat betreft je boekhouding. Zo kan je zelf beslissen dat zij een gedeelte uit handen nemen. Of zoals ik heb besloten mijn gehele boekhouding te laten doen. Het is zelfs mogelijk om een jaartarief of een variabel tarief met hun af te spreken. Mocht je ook interesse hebben naar JopDa, neem dan contact met dit bedrijf op.