Samen de scheiding doorkomen

advocaat alimentatie den haag

Je hoopt nooit dat het zal gebeuren, toch kan het moment komen dat je het samen beter vindt om uit elkaar te gaan. Je moet de kinderen het verdrietige nieuws gaan vertellen dat papa en mama gaan scheiden, er kunnen twee dingen gebeuren tijdens deze procedure. Kom je er samen uit om de afspraken te maken, dan is het mogelijk om een advocaat alimentatie Den Haag te nemen. Wordt het een vechtscheiding dan kun je beter beiden een andere advocaat nemen. 

Scheiden wanneer je kinderen hebt

Komen er bij een scheiding ook kinderen kijken, dan dienen daar ook goede afspraken over gemaakt te worden. Niet alleen over het ouderschap, maar ook over de kosten die worden gemaakt voor de kinderen. Zonder een advocaat alimentatie Den Haag is het niet eenvoudig om tot goede afspraken te komen. De advocaat weet de wettelijke eisen en bedragen die er aan alimentatie worden gesteld. Tevens kun je met je vragen ook bij hem of haar terecht.

advocaat alimentatie den haag

Omgangsregeling en financieel goed geregeld

Zonder een goede omgangsregeling kan er onvrede ontstaan over het zien van de kinderen, ook met een advocaat alimentatie Den Haag kun je op een eerlijke manier de kosten van de kinderen verdelen waardoor hier geen onenigheid over bestaat. Contact met beide ouders is voor het kind erg belangrijk, dit moet dan ook in goede orde met elkaar worden besproken. Zijn de kinderen oud genoeg om ook mee te denken of te beslissen, dan kun je dit als ouders ook samen met de kinderen proberen te regelen.