Administratiekantoor nabij Leiden

administratiekantoor Leiden

Als eigenaar van een goedlopend bedrijf was ik al een tijdje op zoek naar een goed administratiekantoor nabij Leiden. Via de welbekende zoekmachines kreeg ik meerdere bedrijven naar voren, maar op de één of andere manier trokken deze niet mijn aandacht. Tot ik op een gegeven moment de naam Teylingen zag staan. Waarom weet ik niet, maar dit voelde meteen goed aan. Helemaal toen ik op de website ging kijken wie achter deze naam schuil ging. De oprichtster van dit bedrijf, Bianca van Dam, is dit kantoor in Voorhout begonnen. Zij hanteert een persoonlijke, no-nonsense benadering waarbij een heldere communicatie centraal staat. administratiekantoor Leiden

Goed geholpen

Nadat ik een afspraak had gemaakt bij het administratiekantoor nabij Leiden en mijn wensen kenbaar had gemaakt, is zij voor mijn bedrijf aan de slag gegaan. Onze boekhouding lag al een tijd op de bovenste plank te verstoffen en daarom was het hard nodig dat hier eindelijk iets aan gedaan werd. 

Inmiddels is onze boekhouding weer helemaal bijgewerkt en kunnen wij weer makkelijk de in,- en uitgaven bekijken. Wil jij ook van de diensten gebruik maken, kijk dan eens op de website voor de gegevens en maak een afspraak. Ons bedrijf is er bijzonder goed door geholpen.