Een bedrijfslening voor ieder bedrijf

Bij ieder bedrijf past natuurlijk een ander soort bedrijfsfinanciering. Voor startende ondernemers is het soms moeilijker om een financiering aan te vragen. Met de zakelijke lening zonder jaarcijfers van Bankr is het ook voor starters mogelijk om een lening af te sluiten. Via Bankr een zakelijke lening aanvragen dan is het belangrijk dat je dit geld hierna gaat investeren. Je kan bijvoorbeeld een pand verbouwen of iets anders realiseren waardoor je meer omzet gaat maken. Is er een goed realistisch plan dan wordt de lening meestal verstrekt. 

Hoe werkt een kleine bedrijfslening

Bij een kleine lening oftewel een microkrediet deze kan je afsluiten zonder BKR toetsing. Dit is dan vaak een lening onder de 1500 euro. Voor deze lening betaal je in verhouding tot een grote lening veel rente. Alleen is het wel heel gemakkelijk om deze af te sluiten en binnen korte termijn terug te betalen. Met dit zakelijk krediet kan je gemakkelijk kleine uitgaven opvangen. Met deze kleine lening kan je ook gemakkelijk de kosten en looptijd bepalen. Op deze manier kan je een zakelijke lening zonder gedoe bij Bankr aanvragen.

Veel geld lenen hoe werkt dat?

Het afsluiten van een zakelijke lening via Bankr is met een bedrijf relatief eenvoudig. Je kan veel geld lenen met deze lening. Doordat je veel geld leent is de rente ook relatief laag. Het berekenen hoeveel geld je kan lenen gebeurd op een bepaalde methode. Er wordt gekeken wat de plannen zijn met het geld en hoe het bedrijf er op dit moment voor staat. Via Bankr een zakelijke lening oversluiten bij een bank behoort ook tot de mogelijkheden. Ondanks dat de termijn niet wordt volgemaakt hoef je meestal geen boete of extra kosten te betalen. In samenwerking met de bank kom je hier vaak wel mee uit.