Een kredietverzekering is er niet alleen voor je gemoedsrust

Met het hebben van een kredietverzekering kun je je bedrijf laten groeien zonder zorgen. Of je nu kredietlijnen bij bestaande klanten wilt uitbreiden of concurrerende open kredietvoorwaarden wilt uitbreiden naar nieuwe accounts, het gebruik ervan doet je het risico verminderen of te laten verdwijnen.

Het is een geweldige manier om je onderneming op veilige manier te laten groeien. Het is belangrijk jezelf te beschermen tegen rampzalige verliezen. De voortgang van je bedrijf is een van de meest risicovolle activa. Daarvoor geeft deze verzekering de juiste bescherming tegen eventuele dubieuze verliezen en bieden zo een vangnet.

kredietverzekering

De juiste ondersteuning bij je kredietbeslissingen.

Laat je een kredietverzekering programma realiseren door eulerhermes.nl, dan koop je niet alleen dekking voor je bedrijfsgroei, maar krijg je een partner in kredietrisicobeheer met als doel je te helpen kredietverliezen te voorkomen voordat het je overkomt. En wanneer nodig, zullen ze je de juiste ondersteuning bieden.

Een kredietverzekering kun je belangrijke marktinformatie verschaffen over de financiële gezondheid van je klanten en zelfs in het geval van klanten uit het buitenland, inclusief de handelsrisico’s die deze landen eigen zijn.

Het geeft je bedrijf een betere kredietwaardigheid.

Goed geïmplementeerd kredietrisicobeheer bevordert de kredietwaardigheid van je bedrijf. Met als gevolg dat een kredietverzekerde onderneming een solide positie heeft tijdens onderhandelingen met zijn klanten, leveranciers, banken en diverse andere financiële instellingen, waardoor je je een betere toegang tot financiering kunt verkrijgen. In realiteit wordt een kredietverzekerde vordering gezien als een kwaliteits- activa die je een extra zekerheid verschaft. Door het risico van je bedrijf over te dragen aan een verzekeraar, beschermt de kredietverzekering je als verzekeringnemer in het geval dat een cliënt onvermogend wordt om zijn schulden in te lossen. Niet alleen dit, maar een verzekeraar als Euler Hermes Nederland kun je daadwerkelijk helpen om het risico op financieel verlies te verlagen door ondersteuning te bieden in het kredietmanagement. Voor informatie of om contact op te nemen bezoek https://www.eulerhermes.nl.