Online creditcard vergelijken

creditcard vergelijken

Een bekend betaalmethode is natuurlijk de pinpas. Waar wordt tegenwoordig nog veel met contant geld betaald? Dit alleen de consument, maar ook de winkels vinden dit prettiger. Het is daarom ook niet zo gek dat bijna iedereen een pinpas heeft. Daarentegen zijn er ook andere mogelijkheden. In tegenstelling tot de pinpas ligt de populariteit van de creditcard lager. Dit wilt niet zeggen dat het hebben van een creditcard onhandig is, in tegendeel zelfs. Alleen waar moet je opletten? Een creditcard vergelijken is tegenwoordig een stuk makkelijker.

Achteraf betalen

De voor- en nadelen

Een creditcard heeft zo zijn voor- en nadelen. Je kunt wereldwijd betalen, er zijn weinig landen die een creditcard niet accepteren. Het maakt online winkelen veiliger. Wanneer je online iets koopt en er is iets mis met je bestelling, dan kun je die annuleren. Bovendien kun je ook achteraf betalen. Aan het einde van de maand krijg je een afschrift van al je aankopen.

Een nadeel wat vroeger een groot probleem was, is de gevoeligheid van fraude. Aangezien een creditcard gemakkelijk te gebruiken is, was de misbruik ervan ook gemakkelijk. Dit is door de komst van een chip en pincode stukken moeilijker geworden.

Overal geaccepteerd

De juiste kiezen

Er zijn veel mogelijkheden voor een creditcard. Het is daarom verstandig om eerst goed rond te kijken en informatie te verzamelen. Gelukkig zijn er diverse vergelijkingstools die je hiermee kunnen helpen. Let er alleen wel op dat je een onafhankelijk kiest. Wanneer een website gesponsord wordt door een bank, dan probeert hij daar voordeel uit te halen. Bij zo’n tool kun je vaak filteren aan de hand van verschillende punten. Denk hierbij aan particulier- of zakelijk gebruik. Standaard of prepaid en de mogelijkheid om periodiek te betalen. Aan de hand van jouw keuzes krijg je vervolgens opties die het beste bij je aansluiten.