Prepaid Creditcards zonder schulden

financeinfologo

Ik wou graag investeren in cryptovaluta alleen daarvoor had ik een creditcard nodig. Ik wou niet een normale creditcard kopen omdat je dan een hogere rente krijgt tijdens het lenen. Toen kwam ik de prepaid creditcards tegen en ging ik een aantal prepaid creditcards vergelijken met elkaar. 

Zo geld op je prepaid creditcard

Een prepaid creditcard houd in dat je geld op een creditcard kan zetten, zonder schulden erdoor te krijgen. Er wordt ook extra rente verrekend in de koersopslag als je geld investeert in cryptovaluta. Maar bij een normale creditcard zijn de kosten bijna 2 keer zo hoog dan een prepaid creditcard, daarom raak ik persoonlijk een prepaid creditcard aan. Ik ging de prepaid creditcards vergelijken met elkaar en voor mij kwam de Cryptopay ideaal uit. Die is speciaal gebaseerd op mensen die willen investeren in cryptovaluta. En ik kreeg via www.financeinfo.nl/ ook vijfentwintig procent korting als ik een prepaid creditcard via hun website aanschafte. Ik ging ook kijken bij hun meer info knop en kwam er achter dat heel veel mensen ook deze prepaid creditcard gebruiken en zeggen dat die erg goed is. De kosten vallen ook erg mee vergeleken andere prepaid creditcards die worden aangeboden. Je kan via Ideaal geld overmaken naar jouw prepaid creditcard en dan staat het geld er snel op.

minilenings

Mijn ervaring 

Ik raad het aan om een prepaid creditcard te kopen als je een aankoop moet doen waarbij alleen een creditcard is toegestaan. Het is een makkelijke oplossing en het kost bijna geen geld.