Sieraden waar je niets mee doet?

gouden juwelen verkopen

Misschien heb je spijt van een sieraad die je jaren geleden hebt gekocht, en is het toch niet helemaal wat je eigenlijk zocht. Terugbrengen kan niet meer, dus beland het collier in je kistje om er vervolgens niet meer naar om te kijken. Gelukkig kun je tegenwoordig gouden juwelen verkopen en krijg je er ook een goede prijs voor, bij goudinkooputrecht.nl krijg je een eerlijke en reële prijs voor al het goud wat je verkoopt. Of dit nu goud is wat een jaar oud is, of antieke sieraden. De experts taxeren je sieraden, zodat je zeker weet dat je een eerlijke prijs krijgt.

gouden juwelen verkopen

Verschillende waardes van goud

Er zijn verschillende soorten waardes waarmee je rekening moet houden, bij het laten taxeren van je goud. De prijs voor gouden juwelen verkopen, is een andere waarde dan een sieraad die getaxeerd wordt voor de verzekering. Op deze manier kan de waarde niet eenduidig zijn, maar verloopt deze naarmate het doel van de taxatie. In de meeste gevallen is de verkoopwaarde lager, omdat dan de goudwaarde wordt gehanteerd. Wanneer je hiermee rekening houdt worden teleurstellingen voorkomen. Meer informatie hierover kun je aan de specialisten vragen van goudinkooputrecht.nl. 

Ook voor het verkopen van een horloge

Naast gouden juwelen verkopen kun je bij goudinkooputrecht.nl ook terecht voor het verkopen van je horloge, van bepaalde merken worden horloges namelijk ingekocht. Je kunt dan denken aan bekende merken als Rolex, Cartier, Breitling of Omega, maar ook horloges van goud met bijvoorbeeld diamanten. Heb je de papieren niet meer? Ook dan kun je een horloge inleveren, er wordt altijd gecheckt of een horloge geboekt staat als vermist of gestolen. Over het algemeen verliezen horloges snel aan waarde, het beste is om het horloge in te leveren in de originele doos met de papieren erbij als je die nog hebt.