Al maanden bezig met je woning verkopen?

Cito Vastgoed

Je dacht in deze oververhitte woningmarkt je woning wel snel te verkopen, toch ben je nu al maanden bezig en de vastgoedhandelaar hoor je vrijwel niets van. Misschien is het tijd om met iemand in zee te gaan die er wel voor kan zorgen dat de woning snel verkocht is, bij Cito Vastgoed worden direct al je twijfels weggenomen en weet je heel snel waar je aan toe bent. Geen bod onder voorbehoud, maar direct een definitief bod zodat je snel verder kunt gaan met je toekomstplannen. 

Cito Vastgoed

Ook wanneer je met de woning in je maag zit

Heb je al een nieuwe woning gekocht, en is het een probleem om de oude woning snel verkocht te krijgen? Met dubbele lasten zitten is vaak niet de bedoeling, en ook maar voor een bepaalde tijd op te brengen. In zo’n geval is het zeer verstandig om met Cito Vastgoed in contact te treden, over de verkoop van je woning. Door je woning te verkopen aan de vastgoedmakelaar, ben je er zeker van dat je snel je woning hebt verkocht zonder enig voorbehoud welke je bij een makelaar wel hebt.

Direct zekerheid

Vaak is je woning verkopen via een makelaar een spannende tijd, hoeveel kijkers komen er en wie doet er tenslotte een bod wat acceptabel is. Ga je in zee met Cito Vastgoed weet je direct waar je aan toe bent, geen onzekere tijd meer maar direct een bod wat je kunt accepteren of niet. Niets onder voorbehoud, want de vastgoedmakelaar is kapitaalkrachtig genoeg om je woning zo te kopen. Wat voor woning je hebt maakt niet uit.