Geen onverwachte uitgaven in schrale tijden

Nu we in deze tijd van inflatie onze portemonnee streng moeten bewaken, zijn onverwachte uitgaven een nachtmerrie. Weten waar je financieel aan toe bent geeft overzicht en rust. De kosten voor de boodschappen en de energierekening stijgen alleen maar. Je zorgverzekeringspremie liegt er niet om en woonlasten drukken zwaar bij mensen op hun budget. Ook autokosten liegen er niet om. Een auto leasen helpt je in ieder geval om geen schokkende grote uitgaven te hebben. Die komen nooit uit. Met constante en gespreide kosten kun je in elk geval beter een begroting maken voor je uitgaven van het huishouden. 

Elektrisch rijden is goedkoper

Met een lease auto blijf je weg van de hoge aanschafkosten. Daar zit sowieso al een verlichting voor je uitgaven. Ga je een elektrische auto leasen dan scheelt dat enorm veel op de brandstofrekening. Benzine en dieselprijzen zijn torenhoog en bovendien is elektrisch rijden een beter alternatief voor duurzaamheid. Wie daarbij slim weet te laden op je werk of zelfs thuis, met zonnepanelen op je dak, is spekkoper. De bezwaren van elektrische auto’s die een te kleine actieradius hebben en het gebrek aan voldoende openbare laadpalen zijn aan het verdwijnen. Nog even en alle minder aantrekkelijke kanten van een elektrische auto, zoals de hoge aanschafwaarde, is verdwenen. Intussen heb je iets goeds gedaan voor onze natuur. 

Totaalpakket in lease contract

Vooral ondernemers willen ontzorgd worden in de aanschaf en beheer van hun wagenpark. Voor hen is het een gereedschap om het werk goed te kunnen doen. Het echte doel is een goed product of dienstverlening in de markt neerzetten. Ze kunnen met een full operational lease zakelijk  contract een heleboel zaken worden bevrijd. Ze hebben geen zorgen meer over de rente en afschrijvingen van hun wagens. Verzekeringen, onderhoud en reparatie worden als vanzelf geregeld. Bij uitval is er een servicedienst en meteen een vervangende auto beschikbaar. Alles op maat samen te stellen.