Betaalbare kunst voor aan de muur

hero-image-overons

Bij Artihove kun je veel Kunst aan de muur kopen. Zo is photoart een van onze meest verkochte producten in deze categorie. DIt is een unieke manier om je huis wat meer dynamiek te geven. Daarnaast kunnen wij dit in opdracht ook voor je maken. Zo zijn er fotografen met ervaring in het vak die hierbij aan bij kunnen dragen. Dit zorgt ervoor dat je een uniek staaltje kunst in huis hebt. Ook ben je voor cadeaus bij ons aan het juiste adres. Zo verkopen wij veel bronzen beelden en andere kunstwerken voor bijna iedere gelegenheid. Het is een manier om dankbaarheid te tonen voor de goede zorgen van iemand. Je laat hem of haar weten dat je veel gehad hebt aan de steun. En dit doe je met een zo persoonlijk mogelijk kunstwerk.

Een cadeau kopen voor een afscheid

afscheidscadeaus voor collega’s een van de moeilijkste opdrachten die je kunt hebben. Vaak spreek je in collega in de pauze bij een kopje koffie of thee. En als je eens een vraag hebt dan stel je die ook aan hem of haar. Maar hoe zijn of haar huis eruit ziet en van welke dingen hij of zij houdt weet je vaak niet. Dat maakt het dan ook zo uitdagend om een perfect afscheidscadeau te vinden. Maar door goed te zoeken of maatwerk te bestellen laat je wel zien dat je veel moeite ergens voor doet. Dit zorgt dat diegene altijd tevreden is en vaak aan je terug zal denken. WIe weet komt hij of zij nog wel op de koffie regelmatig om zijn of haar dankbaarheid naar jou te tonen. Kortom er is veel te vinden en het leukste van alles is nog dat het een betaalbaar iets is. Dit zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar dag niet meer stuk kan.

Van klein naar groot bronzen beelden

In de bronzen beelden webshop kun je verschillende bronzen tuinbeelden vinden. Het leuke aan deze items is dat ze er zijn in verschillende soorten en maten. Wist je dat een tuin namelijk in de meeste gevallen voor 30% uit voorwerpen bestaat? En dit zijn dus ook de prachtige beelden van Artihove die je daarvoor kunt gebruiken. Een groot beeld zorgt er weer voor dat het een eyecatcher wordt. Waar een klein beeld wat lichte accenten legt op de bestaande inrichting. Het is een manier om een persoonlijkheid me te geven aan de beleving. Dit zal niet alleen jij ervaren maar ook de mensen die bij je op bezoek komen.

Waarom Artihove

Artihove heeft een groot netwerk aan kunstenaars. Daarom plaatsen wij ook met enige regelmaat nieuwe artikelen in onze webshop. Daarnaast werken wij met lokale kunstenaars waardoor we ook de prijzen laag kunnen houden. Ons doel is ook om voor iedereen het betaalbaar te maken een mooi stukje kunst in huis te halen. Dit is nu al het geval maar we blijven streven naar een nog betaalbaardere wereld. Het is ook goed voor de algehele ontwikkeling van de mens.