Genoeg redenen om nooit meer een plastic balpen te pakken

Is het je weleens opgevallen dat de meeste huishoudens en kantoren een grote hoeveelheid wegwerp balpennen in hun bezit hebben? Dit is gek, want plastic balpennen gaan helemaal niet lang mee, ze lekken snel en ze vervuilen het milieu. Daarom kun je beter een vulpen kopen of een balpen die je na kunt vullen. De parker pennenset is een goed begin om je plastic balpennen te vervangen voor iets waar je langer plezier van zult hebben. Kijk ook eens naar de mont blanc pen deals, de lamy safari pen en de waterman paris pen, want er is genoeg keuze op het gebied van luxe pennen. 

Kies voor een pen waar je lang plezier van hebt 

De meeste balpennen belanden na verloop van tijd in de prullenbak, omdat de pen leeg is en eerlijk gezegd vond je de pen niet bijzonder mooi. Dan kun je ervoor kiezen om een andere balpen te pakken die je ergens hebt laten slingeren. Heb je er weleens aan gedacht om een mooie vulpen aan te schaffen of een balpen van hoge kwaliteit? Deze pennen komen in allerlei uitvoeringen en het is aan jou wat je wilt besteden aan een luxe pen. Je betaalt een tikje meer, maar je doet een kleine investering waar je veel gemak van zult hebben. Als je een paar pennen in je bezit hebt die je echt mooi vindt en die bij je passen, zul je meer waarde hechten aan je schrijfgereedschap. Ga maar eens na hoe vaak je een pen pakt om snel iets op te schrijven. Dat is vaker dan je denkt en met een mooie sierlijke pen voeg je extra waarde toe aan dit soort momenten. 

Een tijdloze balpen of een sierlijke vulpen?

Steeds meer mensen kiezen voor een vulpen die ze naast een balpen gebruiken. Een balpen is namelijk heel geschikt om snel een notitie mee te maken. Een vulpen leent zich juist uitstekend voor intensiever schrijfwerk, want je hoeft minder druk uit te oefenen om de inkt uit de pen te laten vloeien. De vulpen is een echte klassieker en door het goud- of zilverkleurige kroontje heeft de pen een sierlijke uitstraling. Het maakt niet uit wat voor handschrift je hebt, want een moderne vulpen is zo ontworpen dat hij geschikt is voor ieder handschrift. Daarom is een vulpen heel geschikt voor het schrijven van brieven of om aantekeningen mee te maken. De inkt droogt lichter op dan dat van een balpen en dat geeft een mooie uitstraling aan jouw geschreven teksten. 

Niets persoonlijker dan een handgeschreven brief

Tegenwoordig is het gemakkelijk om iemand een e-mail of een appje te sturen als je in het buitenland bent. Daarom is het juist bijzonder om heel ouderwets een brief te schrijven naar een dierbare zoals een familielid, vriend(in) of partner. Kies dus voor een vulpen om het extra persoonlijk te maken. Van een luxe pen heb je eindeloos plezier.