Expofit werkt goed voor mij

expofit

Het is een feit dat je nou eenmaal presentabele spullen moet hebben om ervoor te zorgen dat je je producten een beetje aan de man kunt brengen. Nu ben ik voornamelijk mijn waar aan het aanprijzen op de beurs en ik kan je vertellen: dat is hele andere koek, hoor. Maar gelukkig werk ik al een tijdje met de producten van expofit en daarmee lukt het best wel aardig. Ik kan namelijk gericht mijn spullen aanprijzen en dat vind ik fijn.

Expofit

Het is belangrijk te weten wat je moet doen

Op zo’n beurs is het toch wel heel erg van belang dat je weet wat je daar doet. Met welk doel ben je vandaag je bed uit gestapt? Is het belangrijk dat je alles weet over je bedrijf? Ja, natuurlijk is dat belangrijk! Ik kan me niet voorstellen hoe je een gesprek kunt hebben met potentiële klanten als je geen idee hebt hoe je bedrijf nou precies in elkaar steekt. Maar goed, dat is mijn mening.

Het komt allemaal wel goed

Ik snap ook dat het spannend is, en dat is helemaal niet erg. Ik had het zelf de eerste keer ook, zo in m’n eentje op de beurs. Het was hartstikke druk en heet en ik zweette me kapot en ik had geen idee waar ik nou moest beginnen en ineens stonden er allemaal mensen voor mijn kraampje en ik sloeg helemaal dicht. Maar maak je geen zorgen, het komt allemaal helemaal goed uiteindelijk.